Miért bízza ránk személyi jövedelemadója 1 százalékát? Mert ott vagyunk, ahol érték születik, ahol a közösségépítés és a művészet eszközeivel új közösséget hívnak életre, ahol a lakosok a helyi gazdaságot a kultúra, a hagyomány eszközeivel szeretnék fellendíteni.

Pajtaszínház Program, Kapunyitogatók, Bűvös Bábos Program, Újra öltünk és örökítünk, Falusi Krónika, Komatál Program …

Csak néhány példa azon programok közül, melyeket a település aktív közösségeiért, velük összefogva indítottunk az elmúlt években az amatőr színjátszó, bábművészeti és hímzőkultúra iránt érdeklődő csoportoknak, az irodalombarátoknak, valamint a családokról való közös gondoskodás érdekében.

Közösségi programjainkon túl évente több száz képzésben résztvevőt segítünk abban, hogy olyan végzettséget szerezhessen, melyet a helyi közösség javára fordíthat.

Dolgozunk fiatalokért és idősekért. Városiakért és vidéken élőkért. Elkötelezettek vagyunk a legkisebb közösség, a család megerősítése iránt.

Támogassa a Nemzeti Művelődési Intézet közösségépítő tevékenységét adója 1 százalékával, hogy még több település érezhesse a közösség megtartó erejét!

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Nemzeti Művelődési Intézet 2019-ben 5000 fő alatti települések közösségi kezdeményezéseinek támogatására fordította az átlátható feladatfinanszírozási rendszerén keresztül.

Az idei évben az Önök által felajánlott SZJA 1%-át olyan közösségi kezdeményezések támogatására kívánjuk fordítani, amelyek online formában segítik, segítették a települési közösségek megmaradását a koronavírus-járvány idején, példaértékű kezdeményezéseket indítottak a lakosság bevonására, közösségi megtartására.

Százhoz az egy…

Mi 100%-ban a helyi közösségekért dolgozunk, online is.

Öntől idén is csak 1 százalékot kérünk!

Nevünk: NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.

Adószámunk: 25542921-2-41

Köszönjük!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.